<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

Viekö tekoäly meiltä työt?

Kirjoittanut: Ekman Johanna on 9.3.2023 0:30

Tekoäly on muuttamassa meidän kaikkien elämää. Kehitystä vastaan on turha taistella, sen sijaan on hyvä kartoittaa mahdollisuuksia tekoälyn hyötykäyttöön - myös opetuksessa ja opiskelussa. Näin ollen tekoälystä tulee tehokas ihmisen ajattelua jäljittelevä työkalu, ja me kouluttajat voimme keskittyä niihin tärkeisiin osa-alueisiin, jotka ainakin vielä ovat suotu vain meille ihmisille: empatiakyky, myötätunto ja kannustaminen.


Lue lisää

Aiheet: kielikoulutus, usefull tips for videoconferences, social media, miten kirjoitan sähköpostin englanniksi, FRAMTIDEN ÄR HÄR, vieko tekoäly työt, kouluttajan rooli monimuoto-opiskelussa, miten kirjoitan sähiköpostin ruotsiksi

Miten kirjoitan sähköpostin englanniksi?

Kirjoittanut: Rytkönen Claire on 30.11.2022 10:08

Tässä blogissa käsittelemme aina ajankohtaista aihetta: sähköpostin kirjoittaminen englanniksi. Miten aloitan englanninkielisen viestin, entä miten lopetan sen?

Vastapuolen kunnioittaminen on englannin kielisessä viestinnässä huomattavasti tärkeämpää kuin suomalaisessa. Kohteliaisuuteen liittyvät aiheet sekä tittelit ovatkin tärkeä osa englannin kielen oppimista ja englanninkielistä kommunikaatiota.

Lue lisää

Aiheet: koulutus, englanti, English language, kohtelias sähköpostiviestintä englanniksi, Miten aloitan englanninkielisen sähköpostiviestin, polite emails, miten lopetan englanninkielisen sähköpostiviestin, sähköposti, emailing in English, koulutus sähköposti englanniksi, englanniksi, miten kirjoitan sähköpostin englanniksi

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all