<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

"Koulutukseen osallistuneet ovat jo päivittäin käyttäneet suomea työporukoissaan", toteaa Galimatiaksen asiakas

Kirjoittanut: Prauda Tiina on 13.8.2019 11:12

Näin konkreettista palautetta olemme saaneet asiakkaaltamme. Työpaikkasuomi -koulutuksen hyödyt näkyivät heti.
Nyt on aika tunnistaa kansainväliset osaajat ja heidän roolinsa sekä ottaa käyttöön piilossa oleva osaamispotentiaali.  Uusia oman kotimaansa alueen kaupan ja tietotaidon osaajia on Suomessa jo paljon ja heidän asiantuntemustaan kannattaa hyödyntää. Mikä sitten on työpaikkasuomi?


Kotimaisten kielten (suomi ja ruotsi) opetus ulkomaalaistaustaiselle henkilöstölle onnistuu Galimatiaksen kautta alueellisesti EURES-hankkeen avulla siten, että koulutuksen ostajayritys/-organisaatio saa huomattavat edut kustannuksissa.

Lue lisää

Aiheet: kielikoulutus, kansainvälisyys, viestintä, suomen kieli, kansainväliset markkinat, rekrytointi, sitouttaminen, finnish for foreigners, kansainvälinen osaaja, kieli, monimuoto-opetus, henkilöstön kouluttaminen, ruotsin kieli, työpaikkasuomi, työpaikkaruotsi

Kuka voittaa pohjoismaisen maaottelun?

Kirjoittanut: Ekman Johanna on 28.9.2018 9:51

 

Lue lisää

Aiheet: kielikoulutus, kulttuuri, bisneskulttuuri, projektitoiminta, kielenhuolto, kansainväliset markkinat, kansainvälinen osaaja, kieli, henkilöstön kehittäminen, henkilöstön kouluttaminen, liiketoiminta

Keinot työntekijöiden kielitaidon kehittämiseen ja kouluttamiseen

Kirjoittanut: Sophia Sironen on 26.4.2018 8:12

Monipuolinen kielivaranto on ehdottoman tärkeä Suomen menestymiselle globaalissa maailmassa. On tunnistettava maasta löytyvä kielitaito, ja taattava mahdollisuudet sen kehittämiselle eri elämänvaiheissa. Kielitaito on aina myös avain kulttuuriin ja keskinäiseen ymmärrykseen. 

Suomen kielivaranto on nykyisin ristipaineessa: kielten opiskelu on yksipuolistunut merkittävästi ja vieraiden kielten osaaminen painottuu yhä voimakkaammin vain englannin kieleen. Samaan aikaan kansainvälinen yhteistyö asettaa uusia vaatimuksia kielitaidolle, kun talouden painopiste on siirtynyt muuta kun englantia puhuviille kielialueille mm. kiina, espanja, portugali. 

Lue lisää

Aiheet: kielikoulutus, kielitaito, tarvekartoitus, monimuoto-opetus, verkko-oppimisympäristö, henkilöstön kehittäminen, henkilöstön kouluttaminen

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all