<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

4 nykyaikaista tapaa toteuttaa onnistunut kielikoulutus, osa 2

Kirjoittanut: Therese Söderman on 8.11.2023 15:01

 

Lue lisää

Aiheet: kielikoulutus, kielen opiskelu, verkko-opetus, verkkokoulutus, teemakoulutus, kielen oppiminen

I was willing to do whatever needed at IKEA

Kirjoittanut: Elitza Gerova on 15.5.2023 11:00

- MENESTYSTARINOITA TYÖELÄMÄSTÄ ULKOMAALAISEN SILMIN, OSA 5

"Opiskelin Galimatiaksen maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksessa vuonna 2022 huhtikuusta syyskuuhun. Koulutuksen aikana valmistauduin YKI-testiin ja suoritin työharjoittelun IKEA Logistiikassa, jonne myös koulutuksen päätteeksi työllistyin."


Lue lisää

Aiheet: suomen kieli ja työelämän kulttuuri, kielen opiskelu, suomea maahanmuuttajille, aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus, integration training for immigrants, menestystarina, success story, Finnish language training, Opi suomea, learn the Finnish language, learn Finnish, työharjoittelu on tärkeä, työharjoittelu voi johtaa työllistymiseen

Kom ihåg att fuska! Muista luntata!

Kirjoittanut: Ekman Johanna on 7.11.2022 15:25

Kom ihåg att fuska!

PS Jos et ymmärrä kaikkia sanoja, saat mielellään luntata alla olevasta suomenkielisestä tekstistä.

Sedan coronaepidemin började har många av oss suttit hemma framför vår dator och deltagit i möten på distans i stället för att träffas ansikte mot ansikte. För oss språkutbildare har detta inneburit en övergång från att skriva ut övningar på papper till att använda oss av elektroniskt material. På våra videomöten har vi hela tiden tillgång till internet, elektroniska ordböcker och andra applikationer, vilket underlättar vårt arbete betydligt. Vi kan omedelbart reagera på kursdeltagarnas frågor genom att till exempel kolla upp termer i en elektronisk ordbok, visa informativa webbplatser eller gräva fram grammatikregler ur våra arkiv.

Lue lisää

Aiheet: kielikoulutus, opi ruotsia, kielen opiskelu, kieltenopiskelu, etäopetus

Kouluttajan rooli monimuoto-opiskelussa

Kirjoittanut: Ekman Johanna on 11.10.2022 14:47

Nykyään puhutaan paljon itsenäisen verkko-opiskelun tehokkuudesta ja hyödyistä. Voit opiskella missä ja milloin vaan, kukaan ei hengitä niskaasi, olet vapaa kehittymään omaan tahtiisi. Opiskelu on yhtä helppoja kuin jumppaaminen yksin kotona ilman ohjaajaa tai henkilökohtaista valmentajaa. Ja sehän on todella helppoa, eikö?

Lue lisää

Aiheet: koulutus, kielikoulutus, monimuotokoulutus, kielitaito, monimuoto-opetus, kielen opiskelu, kielitaito tuo ratkaisuja työvoimapulaan, etäopetus, hybridiopetus, koulutusmuodot

MENESTYSTARINOITA TYÖELÄMÄSTÄ ULKOMAALAISEN SILMIN, OSA 4

Kirjoittanut: Elitza Gerova on 7.10.2022 14:21

"Suoritin työharjoittelujakson yrityksessä, jossa minulla oli loistava mentori. Opin harjoittelun aikana lisää suomen kieltä ja paljon teknisiä taitoja. Lopulta sain myös vakituisen työpaikan yrityksestä."
Lue Apurvan menestystarina.

Lue lisää

Aiheet: suomen kieli ja työelämän kulttuuri, kielen opiskelu, suomea maahanmuuttajille, aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus, integration training for immigrants, menestystarina, success story, Finnish language training, Opi suomea, learn the Finnish language, learn Finnish, työnantajan tulisi poistua mukavuusalueeltaan, työharjoittelu on tärkeä, työharjoittelu voi johtaa työllistymiseen

Kielisurffaus avaa oven nopeaan monikieliopiskeluun

Kirjoittanut: Jussi Penttilä on 29.6.2020 8:45

Maailma on pikkuhiljaa palaamassa jälleen normaalimpaan toimintatapaan koronaepidemian kourissa. Kansainvälinen matkailu ei ehkä ihan nopeasti palaa siihen mitä se on ollut aiemmin. Silti kansainväliset kauppasuhteet jatkuvat, mutta ainakin alussa hieman eri tavalla ja erityisesti verkkoyhteyksien kautta.

Lue lisää

Aiheet: monikulttuurinen työympäristö, kulttuurivalmennus, kielen opiskelu, opi sanoja nopeasti

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all