<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Kansainvälistymispalvelut

Olemme palveluksessanne, kun organisaationne haluaa kehittää henkilöstönsä valmiuksia toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Tavoitteemme

Kansainvälistymiseen liittyvät koulutus- ja konsultointipalvelut tähtäävät tietyn liiketoiminta-alueen organisaatiokulttuurin, johtamisen, henkilöstön kehittämisen tai neuvottelutaidon oppimiseen. Tavoitteena on tuottaa kokonaisvaltainen ymmärrys tietystä alueesta aina ajankohtaisesta markkinatiedosta perinteisiin arvoihin asti.

Kansainvälistymispalvelut sopivat esimerkiksi uuteen maahan tai maanosaan laajentaville ja siellä jo toimiville yrityksille tai kansainvälisiä yhteistyöprojekteja valmisteleville julkishallinnon organisaatioille.

Koulutusmuodot

Organisaatiokohtaiset valmennukset

Organisaatiokohtaiset ja avoimet seminaarit

Asiakkaiden kertomaa

Tätä mieltä meistä ollaan

placeholder_person_leaf

Laaja-alainen näkemys ja kokemus, kyky esitellä aihetta niin geopolitiikan, talouden, historian kuin kulttuurin sektoreilta väritettynä henkilötasolle viedyillä kommenteilla ja tarinoilla.

STX Finland Oy

placeholder_person_leaf

Kiitos asiakaslähtöisestä otteesta Liiketoiminta- ja tapakulttuurikoulutukseen. Euroopan, Yhdysvaltojen ja Aasian osuudet olivat täysi kymppi.

Siv Pehkonen

Local Office Manager, Tyco Electronics Finland Oy

Pyydä tarjous kansainvälistymispalveluista:

Käännöspalvelut

Tarjoamme käännöspalveluja ja kielentarkastusta yksityiselle
ja julkiselle sektorille Euroopan, Amerikan ja Aasian kielillä tehokkaasti ja laadukkaasti.

Olemme toimittaneet käännöspalveluja ja kielentarkastusta menestyksellisesti jo 20 vuoden ajan Suomessa ja ulkomailla toimiville suuryrityksille, rahoitusalan ja valtionhallinnon organisaatioille sekä eri aloilla toimiville pk-yrityksille.

Galimatias hoitaa asiakkaidensa puolesta myös viralliset käännökset. Auktorisoidut kääntäjämme ovat Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäseniä ja noudattavat ehdotonta luottamuksellisuutta.

Asiakkaiden kertomaa

Tätä mieltä meistä ollaan

placeholder_person_leaf

For more than 15 years Galimatias has been a reliable partner for us. The provided translation services are of good quality, with reasonable costs and the delivery always by the deadline. For all these reasons, we feel very comfortable recommending Galimatias services.

Mustapha Aradj

Senior Validation Engineer, STERIS Finn-Aqua

placeholder_person_leaf

I can recommend Galimatias. The trainer had a different way to teach and that has produced results. I have been very pleased with the teaching methods.

Timo Kohtamäki

CEO, Lemminkäinen Corporation

Ota yhteyttä, kun tarvitset
käännöspalveluita: