<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

Kielisurffaus avaa oven nopeaan monikieliopiskeluun

Kirjoittanut: Jussi Penttilä on 29.6.2020 8:45

Maailma on pikkuhiljaa palaamassa jälleen normaalimpaan toimintatapaan koronaepidemian kourissa. Kansainvälinen matkailu ei ehkä ihan nopeasti palaa siihen mitä se on ollut aiemmin. Silti kansainväliset kauppasuhteet jatkuvat, mutta ainakin alussa hieman eri tavalla ja erityisesti verkkoyhteyksien kautta.

Lue lisää

Aiheet: monikulttuurinen työympäristö, kulttuurivalmennus, kielen opiskelu, opi sanoja nopeasti

Oletko työpaikkasi Lucia vai Lucifer?

Kirjoittanut: Ekman Johanna on 13.12.2019 8:27

Lucian päivä, 13. joulukuuta, on täällä taas. Luciaa pidetään historiallisena henkilönä, mutta häneen liittyy myös paljon tarinoita ja legendoja.

Lue lisää

Aiheet: kunnioittava kommunikaatio, hyvä johtaminen, hyvä ilmapiiri, monikulttuurisuus, kulttuurivalmennus, kommunikaatio, hyvä työilmapiiri, kollegan arvostaminen, toimiva työyhteisö, parempi työyhteisö, lucia, lucifer, kunnioittava, lucian päivä

Tyhjä taulu

Kirjoittanut: Katja Bloigu on 12.9.2019 10:32

Monikulttuurisessa työympäristössä kommunikaatio-ongelmat voivat kertautua ja se voi johtaa väärinymmärryksiin ja pettymyksiin. Tämä ei johdu yksinomaan työpaikoilla käyttämistämme eri kielistä, vaan myös eri tavoista kommunikoida.

Lue lisää

Aiheet: kulttuuri, bisneskulttuuri, suomen kieli ja työelämän kulttuuri, kunnioittava kommunikaatio, monikulttuurisuus, monikulttuurinen työympäristö, kulttuurivalmennus, kommunikaatio

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all