<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

Kielitaito ja kulttuuriymmärrys tukevat positiivista asiakaskokemusta

Kirjoittanut: Prauda Tiina on 29.8.2017 15:03

Riikka Niemi kirjoittaa Baronan blogiasarjassa 17.8.2017 otsikolla Digiaikakauden asiakaspalvelun tärkeimmät trendit. Siinä hän pohjustaa hyvin sitä, miten asiakaskokemus muuttuu digikauden myötä ja toteaa, että tulevaisuus tuo yhä kiihtyvällä vauhdilla muutoksia monelle alalle, eivätkä asiakaspalvelu ja myyntitoiminnot ole ainoita. Tällä hetkellä moni yritys pohtii, miten muutokset vaikuttavat koko henkilöstön tapaan toimia, sillä asiakaskokemus syntyy kaikissa toiminnoista, ei pelkästään asiakaspalvelussa tai myynnissä. Myös kansainvälisillä markkinoilla asiakaskokemuksen tuottaminen on yhä tärkeämpää. 

Lue lisää

Aiheet: kielikoulutus, asiakaspalvelu, kulttuuri, asiakaskokemus

TOP 5 -virheet kiinalaisten palvelemisessa

Kirjoittanut: Anne Bondarew on 28.4.2017 15:14

Kesäsesonki on alkamassa ja ulkomaalaisia matkailijoita saapuu sankoin joukoin. Kiinalaiset matkailijat ovat kasvava joukko ja heitä me haluammekin paljon Suomeen; he kun käyttävät eri maiden matkailijoista eniten rahaa. Mitä ovat ne virheet kiinalaisten palvelemisessa, joita välttämällä voisi varmistaa, että heidän käyttämästään rahamäärästä voisi itse saada mahdollisimman suuren osuuden?

Lue lisää

Aiheet: koulutus, kiina, asiakaspalvelu

Kiinalaiset matkailijat - miksi tuloon kannattaa valmistautua?

Kirjoittanut: Anne Bondarew on 16.2.2017 14:10

Kiinalaiset matkustavat Eurooppaan ja Suomeen entistä enemmän. Vaikka passia ei vielä ole kuin vajaalla 5 %:lla kiinalaisista, on matkailijoiden määrä siltikin suuri. Meille tulee matkailijoita eri puolilta maailmaa ja usein kuulee sanottavan, ettei yhtä matkustajaryhmää voi "räätälöidysti" alkaa palvelemaan. Totta, mutta kiinalaisten tuloon ei menneinä aikoina ole panostettu käytännössä millään lailla. Nyt on aika toimia ja saada heidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi.

Lue lisää

Aiheet: kiina, asiakaspalvelu, kulttuuri, ostaminen, matkailija

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all