<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

viestintävinkit

Täältä löydät hyviä vinkkejä vakuuttavaan viestintään sekä kulttuurien ymmärtämiseen liiketoiminnassa.

 

VÄLTÄ SUDENKUOPAT - KOMMUNIKOI SUJUVASTI

 • Avoiding Finglish

  Osaatko välttää kielimokat englannin kielessä? Kouluttajamme Claire Rytkösen suositus on:

  "It´s best to try and avoid using Finglish in business". Katso noin 7 minuutin pituinen vinkkivideo!

 • High and low style English

  Choosing low, familiar style or high, formal style English can make a big difference in business - depending on which audience you are targeting", on kouluttajamme Claire Rytkönen todennut. Tästä teimme lyhyen vinkkivideon.

 • Don´t be rude

  Britit kiertelevät ja kaartelevat kommunikoidessaan, kun taas suomalaiset sanovat asiat usein aina suoraan, niin kasvotusten kuin sähköposteissakin. Meillä kohteliaaksi ja korrektiksi koettu viesti voi kuitenkin englanninkielisen mielestä olla moukkamainen tai pahimmassa tapauksessa jopa loukkaava. Miten ylläpitää hyvää yritysimagoa viestimällä oikein kansainvälisten asiakkaiden kanssa? Katso vinkit.

 • American vs British English

  Oletko koskaan pohtinut käytätkö englanninkielisessä viestinnässä UK- vai US-englantia vai jotain siltä väliltä? Katso lyhyt video ja hyödynnä vinkit kansainvälisessä yhteistyössä.

 • How to avoid confusing Idioms

  Katso Galimatiaksen parin minuutin video “Business Lunch” ja huomaat mihin kielellisiin haasteisiin voi joutua lounaan yhteydessä.

 • Confusing time expressions

  Tiesitkö, että englanniksi "to move something back" tarkoittaa suomeksi aivan päinvastaista. Esimerkiksi "Can we move the meeting one week back?" ehdotus tarkoittaa kokouksen siirtämistä viikolla eteenpäin. Englannin kielessä on ilmaisuja ja sanontoja, jotka vaan pitää osata välttääkseen väärinkäsitykset vaikkapa kansainvälisessä yhteistyössä tai asiakaspinnassa. Katso vinkit!

HUOMIOI KULTTUURIEROT - Kiinalaiset matkailijat

 • Webinaarisarja: Kiinalaiset matkailijat Suomessa – Miten hyödynnät parhaiten liiketoiminnassasi? Osa 1: Miten houkutella kiinalaisia Suomeen
  Webinaaritallenne. Tilaa tallenne.
 • Webinaarisarja: Kiinalaiset matkailijat Suomessa – Miten hyödynnät parhaiten liiketoiminnassasi? Osa 2: Miten valitsen oikeat numerot ja värit ja miten varmistan fengshuin?
  Webinaaritallenne. Tilaa tallenne!
 • Webinaarisarja: Kiinalaiset matkailijat Suomessa – Miten hyödynnät parhaiten liiketoiminnassasi? Osa 3: Hinnoittelu ja alennukset kiinalaisille; millaiset keinot tehoavat?
  Webinaaritallenne. Tilaa tallenne!