<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

4 nykyaikaista tapaa toteuttaa kielikoulutusta yrityksille, osa 1

Kirjoittanut: Therese Söderman on 17.10.2023 9:53

Neljä nykyaikaista tapaa toteuttaa kielikoulutusta yrityksille,
osa 1: Monimuotokoulutus ja etäopetus

Yritykseltä tai organisaatiolta voi jäädä suuria liiketoiminta- tai työmahdollisuuksia huomiotta sen takia, että kielellinen ja kulttuurinen osaaminen on vaillinaista. Eri maissa menestyminen edellyttää paikallisten tapojen ja kielen hallintaa.
Kielen opiskeluun on monia tapoja. Mikä sopii organisaatiollenne parhaiten?
Tässä blogissa kerromme monimuotokoulutuksesta ja etäopetuksesta. Seuraavassa blogissamme aiheina ovat verkkokoulutuksen ja teemakoulutuksen hyödyt.

iStock-1363841705 (1)

Lue lisää

Aiheet: koulutus, kielikoulutus, monimuotokoulutus, sähköinen oppimisympäristö, etäopetus

Kom ihåg att fuska! Muista luntata!

Kirjoittanut: Ekman Johanna on 7.11.2022 15:25

Kom ihåg att fuska!

PS Jos et ymmärrä kaikkia sanoja, saat mielellään luntata alla olevasta suomenkielisestä tekstistä.

Sedan coronaepidemin började har många av oss suttit hemma framför vår dator och deltagit i möten på distans i stället för att träffas ansikte mot ansikte. För oss språkutbildare har detta inneburit en övergång från att skriva ut övningar på papper till att använda oss av elektroniskt material. På våra videomöten har vi hela tiden tillgång till internet, elektroniska ordböcker och andra applikationer, vilket underlättar vårt arbete betydligt. Vi kan omedelbart reagera på kursdeltagarnas frågor genom att till exempel kolla upp termer i en elektronisk ordbok, visa informativa webbplatser eller gräva fram grammatikregler ur våra arkiv.

Lue lisää

Aiheet: kielikoulutus, opi ruotsia, kielen opiskelu, kieltenopiskelu, etäopetus

Kouluttajan rooli monimuoto-opiskelussa

Kirjoittanut: Ekman Johanna on 11.10.2022 14:47

Nykyään puhutaan paljon itsenäisen verkko-opiskelun tehokkuudesta ja hyödyistä. Voit opiskella missä ja milloin vaan, kukaan ei hengitä niskaasi, olet vapaa kehittymään omaan tahtiisi. Opiskelu on yhtä helppoja kuin jumppaaminen yksin kotona ilman ohjaajaa tai henkilökohtaista valmentajaa. Ja sehän on todella helppoa, eikö?

Lue lisää

Aiheet: koulutus, kielikoulutus, monimuotokoulutus, kielitaito, monimuoto-opetus, kielen opiskelu, kielitaito tuo ratkaisuja työvoimapulaan, etäopetus, hybridiopetus, koulutusmuodot

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all