<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

TOP 5 -virheet kiinalaisten palvelemisessa

Kirjoittanut: Anne Bondarew on 28.4.2017 15:14

Kesäsesonki on alkamassa ja ulkomaalaisia matkailijoita saapuu sankoin joukoin. Kiinalaiset matkailijat ovat kasvava joukko ja heitä me haluammekin paljon Suomeen; he kun käyttävät eri maiden matkailijoista eniten rahaa. Mitä ovat ne virheet kiinalaisten palvelemisessa, joita välttämällä voisi varmistaa, että heidän käyttämästään rahamäärästä voisi itse saada mahdollisimman suuren osuuden?

Lue lisää

Aiheet: koulutus, kiina, asiakaspalvelu

Hoi kiinalaiset matkailijat! Miten saisimme teidät viihtymään?

Kirjoittanut: Anne Bondarew on 13.3.2017 15:27

Kiinalaisia matkailijoita näkyy katukuvassa yhä enemmän ja enemmän. Mistä he tulevat ja minne he ovat menossa? Miksi kiinalaiset kulkevat usein ryhmissä? Ja ennen kaikkea, mitä he odottavat meiltä suomalaisilta? 

Lue lisää

Aiheet: kiina

Kiinalaiset matkailijat - miksi tuloon kannattaa valmistautua?

Kirjoittanut: Anne Bondarew on 16.2.2017 14:10

Kiinalaiset matkustavat Eurooppaan ja Suomeen entistä enemmän. Vaikka passia ei vielä ole kuin vajaalla 5 %:lla kiinalaisista, on matkailijoiden määrä siltikin suuri. Meille tulee matkailijoita eri puolilta maailmaa ja usein kuulee sanottavan, ettei yhtä matkustajaryhmää voi "räätälöidysti" alkaa palvelemaan. Totta, mutta kiinalaisten tuloon ei menneinä aikoina ole panostettu käytännössä millään lailla. Nyt on aika toimia ja saada heidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi.

Lue lisää

Aiheet: kiina, asiakaspalvelu, kulttuuri, ostaminen, matkailija

Kiinalainen matkailija ja suomalaisen palvelun kompastuskiviä

Kirjoittanut: Anne Bondarew on 28.10.2016 8:08

Kiinalainen ei ole kuin suomalainen. Hän ei ajattele kuin suomalainen. Miksi sitten palvelemme häntä kuin suomalaista asiakasta?

Kiinalainen matkailija haluaa liikkeeseen astuessaan, että hänet huomioidaan. Myyjän odotetaan tervehtivän häntä kuuluvalla äänellä, reippaasti heti ovella ja tulevan esittelemään tuotteita ihan kädestä pitäen. Tämä saa hänet tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja ostamaan tuotteita, eikä vain hypistelemään ja kääntymään kannoillaan ulos.

Lue lisää

Aiheet: koulutus, kielikoulutus, kiina, kiinalainen matkailija

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all