<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

Yritysten kielikoulutusten kolme trendiä 2017

Kirjoittanut: Prauda Tiina on 14.6.2017 11:19

Kuinka muut yritykset kehittävät työntekijöiden kielitaitoa? Mitkä ovat modernit ja tehokkaimmat tavat kouluttaa henkilöstöä? Tässä esiteltyinä vuoden 2017 kolme kielikouluttamisen trendiä: 1) Räätälöidyt koulutukset, 2) Kielikoulutus verkossa, 3) Koulutuksen tehokkuuden seuraaminen. Voit myös ladata ilmaisen raportin koulutuksen trendeistä ja uudesta suunnasta. 

Lue lisää

Aiheet: Koulutuksen vaikuttavuus, kielikoulutus, koulutusten organisointi, monimuotokoulutus, sähköinen oppimisympäristö

3 nykyaikaista tapaa toteuttaa kielikoulutusta yrityksille

Kirjoittanut: Therese Söderman on 15.12.2016 15:13

 

Yritykseltä voi jäädä suuria liiketoimintamahdollisuuksia huomiotta sen takia, että kielellinen ja kulttuurinen osaaminen ovat vaillinaista, eli vieraan maan kieltä ja kulttuuria ei osata tarpeeksi hyvin. Tällöin yritys jää helposti polkemaan paikoilleen. 

Kielikoulutus on hyvä vaihtoehto kehittää yrityksen toimintaa eteenpäin. Suomalaiset ovat viime vuosina kehittyneet vieraissa kielissä, eritoten englannissa, mutta se ei kuitenkaan enää riitä maailmalla. Yrityksen ei kannata rajoittua vain englannin kielen opiskeluun, vaan riippuen toimialasta voi olla kannattavaa investoida esimerkiksi kiinan, espanjan tai venäjän kieleen. Erityisesti näissä maissa menestymiseen vaaditaan paikallisten tapojen ja kielten hallintaa.

Lue lisää

Aiheet: koulutus, kielikoulutus, monimuotokoulutus, sähköinen oppimisympäristö

Virtuaalinen oppimisympäristö tukemassa kielikoulutusta

Kirjoittanut: Johanna Ekman on 7.12.2016 14:04

Maailma on muuttunut. Digitalisaation myötä tiedon ja informaation määrä on kasvanut räjähdysmäisesti ja nykyisin tietoa on saatavilla kaikkialla - jopa ähkyyn saakka. Tietojärjestelmät sulautuvat osaksi jokapäiväisiä toimintoja ja verkkoympäristöt vakiintuvat osaksi arkeamme. Oppimista ei sen vuoksi voi rajoittaa enää vain yhteen paikkaan, vaan sitä tapahtuu eri ympäristöissä ja eri aikoina läpi elämän. Tästä syystä myös oppimisen ympäristöt ovat alkaneet sulautumaan. Menneitä ovat ajat, jolloin päntättiin kielioppia hiljaa luokkahuoneessa suoraan oppikirjasta opettajan valvovan silmän alla.

Monimuotokoulutus oppimisen tukena

Lue lisää

Aiheet: kielikoulutus, monimuotokoulutus, OnEdu, sähköinen oppimisympäristö

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all