<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

Venäjä - the New Normal

Kirjoittanut: Prauda Tiina / 16.10.2017 11:17

Venäjän markkinat ovat muuttuneet Ukrainan kriisin ja pakotteiden seurauksina. Venäjä on eristäytymässä ja jatkaa sitä entisestään. Tämä tilanne on mullistanut kansainväliset markkinat täysin, vaikutus selvä etenkin EU-alueella ja etenkin Suomen kohdalla. Myös nykyisen hallinnon reformit ovat luoneet Venäjälle uuden markkinatilanteen - the New Normal, johon ulkomaisten yritysten täytyy sopeutua. 

Tässä muuttuneessa kilpailuympäristössä suomalaisten yritysten tulee tehdä korjausliikkeitä strategiaan ja operatiiviseen liiketoimintaan. Miten suomalaisten yritysten tulee ottaa huomioon? Miten muutokset hyödynnetään suomalaisissa yrityksissä? Mitä muita mahdollisuuksia on avautunut venäjää bisneskielenä käyttävissä maissa? 

Järjestämme säännöllisesti yrityskohtaisia Venäjä-valmennuksia toimiala, entry-level, tarjooma huomioiden. Mukana niin bisnesosaamista ja tarvittaessa kielitaidon tehostamista. Valmennus voidaan järjestää niin lähi- kuin etäopetusmuodossa. 

saint-petersburg-2612675_1920.jpg

Järjestimme 1.11.2017 business -painotteisen webinaarin, jossa yhdessä kouluttajamme Georgi Shurupovin kanssa käsittelemme eri aihealueita, joissa viime vuosina on tapahtunut muutoksia liiketoimintojen suhteen. Tilaa itsellesi webinaaritallenne. 

LATAA TÄSTÄ

Keskustelimme siitä, mitä suomalaisten yritysten tulee nyt huomioida uudessa tilanteessa, miten edelleen voidaan tehdä kauppaa Venäjän kanssa ja mitä kansainvälisyysmahdollisuuksia löytyy Keski-Aasian, venäjää kaupan kielenä käyttävissä maissa kuten Kazakstan, Azerbaidjan. 

Webinaari on suunnattu kansainvälisillä markkinoilla toimiville yrityksille, joissa halutaan syventää tietämystä Venäjästä nykyisenä tai tulevana kauppakumppanina. Kohderyhmänä ovat kansainvälisestä liiketoiminnasta, myynnistä ja/tai markkinoinnista vastaavat, vienti – ja tuontihenkilöstö, hankkeiden ja projektien vetäjät, HR-osaajat. 

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all