<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

Kustannustehokas ja tasa-arvoinen monimuoto-oppiminen

Kirjoittanut: Prauda Tiina / 29.8.2016 10:58

Onko yrityksessänne henkilöstöä muilla paikkakunnilla? Haluatteko tarjota kaikille samat koulutusmahdollisuudet? Ei hätää! Sähköinen oppimisympäristö pilvipalveluna mahdollistaa ohjatun oppimisen - paikasta riippumatta.

Opiskele OnEdu-oppimisympäristössä, vaikka omalta työpisteeltäsi. Opi kieltä itsenäisesti ja ohjatusti. 

OnEdu-oppimisympäristö tarjoaa mahdollisuuden mm. videoneuvotteluna toteutettavaan kielikoulutukseen. Mukaan voi tulla mistä päin Suomea tahansa, koulutustiloja ei tarvitse varailla eikä koulutukseen siirtymiseen varata aikaa. Videoneuvottelun lisäksi opiskelijoilla on käytössä sähköinen oppimisalusta koulutusmateriaaleineen ja harjoitustehtävineen sekä opintoihin liittyvät hyödylliset linkit. Ei enää irrallisia monisteita ja materiaali on aina tulostettavissa tarvittaessa. Kaikki yhdellä kirjautumisella ja koko organisaatiossa tasapuolinen mahdollisuus osallistua kielikoulutukseen. Kätevää!

Sähköistä oppimisympäristöä hyödyntäen monimuotoisesta oppimisesta saadaan mielekkäämpää ja tehokkaampaa. Erityisesti pitkäkestoisessa kielen opiskelussa on yleisesti suositeltavaa opiskella kieltä vähintään kerran viikossa opitun sisäistämiseksi ja kielitaidon ylläpitämiseksi. Monimuotoisessa vaihtoehdossa koulutustapaamisia on vähemmän ja niissä keskitytään esimerkiksi puheen tuottamiseen ja ääntämiseen. Muulloin harjoitellaan ohjatusti, mutta itsenäisesti rakenteita ja tuotetaan kirjallista tekstiä verkkopohjaisella oppimisalustalla. Etäopetuksesta saadaan kouluttajalta palautetta ja tarvittaessa myös tukea. Vähemmän siirtymistä työpaikalta opiskelutilaan ja enemmän opiskelua silloin kun se parhaiten sopii! Kustannustehokasta ja mielekästä. Ei pöllömpi vaihtoehto! 

Etäoppiminen onnistuu yhdellä kirjautumisella kaikilla laitteilla, älypuhelimista, tablet-laitteisiin, tietokoneisiin ja tv-vastaanottimiin. Video-oppiminen ei ole sidottu paikkaan, joten aikaa säästyy ja työ tehostuu ja koko henkilöstöllä on tasapuolinen mahdollisuus osallistua.

Kielikoulutusta suunnitellessa on hyvä huomioida erilaiset toteutustavat. Mieluisa oppiminen tuottaa parhaat tulokset! Lataa itsellesi checklista yrityskoulutuksen ostamiseen.

Lataa tarkistuslista koulutuksen ostamiseen

 

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all