<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

Kielitaito, jota ei kannata hankkia!

Kirjoittanut: Anne Bondarew / 29.3.2016 8:53

Yritykset muuttavat konsernikieltään ja työkieltään englannin kieleksi. Varmasti usein ihan tarpeellista. Asiat sujuvat konsernin sisällä tytäryhtiöiden kesken sujuvammin, kun paperit ovat valmiiksi kaikille yhteisellä kielellä.

Yrityksen keskeinen toiminto on tuotteiden ja palveluiden tuottaminen asiakkaille. Kun on ensin tuotettu myytävää, sitten sitä lähdetään myymään. Tässä kohden moni yritys keksii oikopolun. Kun yrityksen kieleksi on valittu englanti, niin sillä myös tuotteita yritetään myydä! 
 
shutterstock_180799916.jpg 
Varmasti myydäänkin, mutta miten paljon enemmän myytäisiin kohdemaan omalla kielellä: saksalla Saksaan, kiinalla Kiinaan... Tässä kohden tulee esille käsite nimeltä ei-kieli. Se on kielitaito, mitä ei kannata hankkia. Tuotteita ja palveluita myydään englannin kielellä ja saadaan kaupaksikin. Mutta miten paljon enemmän voitaisiin myydä, jos myytäisiin kohdemaan kielellä. 
 
Jos yritykset ja organisaatiot haluavat menestyä myynnissä, kannattaa kiinnittää huomiota, millä kielellä myydään. Kohdemaan ostaja arvostaa varmasti keskusteluja heidän omalla kielellään. Jos kielikoulutus on tarpeellista ja ajankohtaista, oheisen napin alta löytyy vinkkejä kielikouluttajan valintaan.
 
Lataa tästä
 
 

Aiheet: koulutus, kielikoulutus

Anne Bondarew

Kirjoittajana Anne Bondarew

Kielikoulutuksen ammattilainen, kansainvälistäjä, osaamisen kehittämisen matkasaarnaaja

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all