<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

4 nykyaikaista tapaa toteuttaa onnistunut kielikoulutus, osa 2

Kirjoittanut: Therese Söderman / 8.11.2023 15:01

 

Neljä nykyaikaista tapaa toteuttaa kielikoulutus, osa 2: verkkokoulutus ja teemakoulutus

Edellisessä blogissamme kuvailimme monimuotokoulutusta ja etäopetusta, jotka ovat tänä päivänä erittäin suosittuja ja tehokkaita työelämän kielikoulutuksen oppimismuotoja. Tässä blogissa vuorossa ovat verkkokoulutus ja teemakoulutus.

a84118e6-6cb5-11ee-ad69-4a5a774fa8da

 


Verkkokoulutus itsekurin omaavalle  

Verkkokoulutus on toteutustapa, jolloin opiskelija opiskelee kieltä kokonaan itsenäisesti verkossa. Etuna on, että hän voi opiskella ajasta ja paikasta riippumatta, esimerkiksi harjoitella kieltä 10 minuuttia päivässä tai enemmän. Opiskelija opiskelee yleensä itse ja yksin, jolloin menestys riippuu itsekurista. Etätyön aikakaudella voi olla innostavaa osallistua kielikoulutukseen, missä on muitakin ihmisiä läsnä, jolloin on mahdollista jakaa ajatuksia ja kokemuksia vieraalla kielellä. Kielen oppiminen on viestintää, ajatusten ja mielipiteiden vaihtoa muiden kanssa.

Verkkokoulutus suomalaisten tai kansainvälisten tunnetuimpien alustojen välityksellä on mahdollista Galimatiaksen kautta, jolloin edellytämme yleensä vähintään 10 lisenssin hankintaa. Jos määrä on vähempi, lisenssit kannattaa kustannussyistä hankkia itse. Mikäli kaipaatte kouluttajan tukea, sparrausta ja motivointia, kouluttaja on edelleen korvaamaton kielen vivahteiden selittämiseen. Kielikouluttajan tukemaa palvelua voidaan helposti hankkia Galimatiakselta verkkokoulutuksen lisäksi. Kokemuksemme mukaan monen opiskelijan into itseopiskeluun valitettavasti hiipuu alkuhuuman jälkeen, jolloin opiskelutunnit ja investoinnin hyöty jäävät vähäiseksi. Sen vuoksi suosittelemme Galimatiaksen monimuotokoulutusta asiakkaan tarpeisiin sopeutettuna investoidun ajan ja hyödyn maksimoimiseksi. Lue edellinen blogimme aiheeseen liittyen tässä.

Teemakoulutus täsmätarpeeseen

Teemakoulutus voi olla vaikka puolen päivän mittainen englannin tai muun kielen täsmäkoulutus, joka on rakennettu tietyn teeman mukaan. Kielikoulutuksessa voidaan käsitellä ajankohtaisia aiheita, kuten sosiaalisen median kieltä, esiintymis- ja neuvottelutaitoja tai kuinka esitellä tai pitchata omaa yritystä lyhyesti ja vakuuttavasti vieraalla kielellä. Vaikka koulutukset ovat lyhyitä ja rajattuja asiakasyrityksen tarpeitten mukaan, niitä voidaan järjestää koulutussarjana tai pidempinä intensiivikoulutuksina. Teemakoulutukset voivat myös liittyä kulttuurivalmennukseen ja liiketoimintaan.

Vertaile eri kielikoulutusten hyötyjä

Järjestämme myös kieleen ja kulttuuriin liittyviä, tuloksellisia webinaareja eri kielillä tai teemoista.
Jos ne kiinnostavat, otathan yhteyttä!

Aiheet: kielikoulutus, kielen opiskelu, verkko-opetus, verkkokoulutus, teemakoulutus, kielen oppiminen

Therese Söderman

Kirjoittajana Therese Söderman

Therese Söderman on Galimatias Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja yrittäjä

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all