<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

Miten helpottaa koulutusten organisoinnin aiheuttamaa kiirettä?

Kirjoittanut: Anne Bondarew / 30.9.2015 15:17

Henkilöstöasioiden hallinta voi olla työlästä. Päivittäisten tehtävien lisäksi on myös ajoittain tarkistettava henkilöstön osaamisen tarve ja organisoitava työntekijöiden kouluttautumista. Koulutuksen toteutuksen järjestely tuo tullessaan lisää tehtäviä: sisäinen markkinointi, kyselyihin vastaaminen, ilmoittautumisten hallinnointi, ryhmäjaot, koulutusten vahvistaminen jne. Samalla on varmistettava, että aiemmat koulutukset ovat tuottaneet tulosta. Silloin, kun kyseessä on iso yritys ja työntekijöitä suuri määrä, voi koulutusasioiden hoitaminen siis viedä todella paljon aikaa.

HR kiire koulutusten järjestäminen

Miten henkilöstöhallinto voisi paremmin keskittyä olennaiseen? Kun aika on kortilla ja kaikki henkilöstöasiat pitäisi voida toteuttaa kustannustehokkaasti ja vielä jopa lähes samanaikaisesti, kannattaa harkita koulutuksen hallinnoinnin ulkoistamista. Käytännössä ulkoistettu hallinnointi tarkoittaa, että koulutusten koordinointi automatisoidaan, jolloin HR saa lisää aikaa mm. strategian jalkauttamiseen.

Osa valmennusyrityksistä tarjoaakin koulutuksen hallinnointipalveluja, mutta palveluissa on suuria eroja. Ulkoistettu hallinnointi säästää arvokasta aikaa jo itsessään, mutta todellisia hyötyjä siitä saadaan, kun sen sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Galimatias tarjoaa kielikoulutuksen hallinnointipalveluun yrityskohtaista ratkaisua. Palvelu voidaan räätälöidä ja siihen sisällyttää juuri yrityksen tarpeiden mukaisia toimintoja. Palveluun on liitettävissä lisäksi kielitaidon osaamiskartoitukset ja koulutusten vaikuttavuuden mittaaminen. Hallinnointopalvelun avulla myös opiskelijaryhmät voidaan koota automaattisesti. Galimatias ei siis vain helpota koulutusten hallinnointia, vaan auttaa varmistamaan, että koulutukset todella vastaavat yrityksen tarpeita. Galimatias laatii koulutustarjonnan yhdessä asiakkaan kanssa ja tasotestauksilla varmistetaan koulutusryhmien homogeenisuus sekä paremmat oppimistulokset.

Kattavan hallinnointipalvelun avulla HR saa valmiina "tarjottimella" kaiken koulutukseen liittyvän tiedon. Ajan säästyminen ja toiminnan tehostuminen on taattua, kun yritys käyttää yhtä palveluntuottajaa ja yhtä hallinnointialustaa, josta löytyy kaikki tarjolla olevat kielikoulutukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin kerromme aiheesta lisää.

 Ota yhteyttä asiantuntijaamme 

Aiheet: koulutus

Anne Bondarew

Kirjoittajana Anne Bondarew

Kielikoulutuksen ammattilainen, kansainvälistäjä, osaamisen kehittämisen matkasaarnaaja

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all