<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

Koulutus - onko sopivaa vaikea valita?

Kirjoittanut: Anne Bondarew / 2.1.2017 13:01

Mistä tiedät, mitä kielikoulutusta pitäisi hankkia, minkä verran ja kenelle? Vai tiedätkö, mutta et ole varma, onko valintasi oikea osaamisen kehittämisen näkökulmasta? Kaikki tarjoajat ovat laadukkaita, joustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja tarjoavia. Mutta onko näin?

 

Yritykselle voi olla järkevää palkata vuokrakoulutuspäällikkö, jos aika ei riitä oikean koulutuksen kartoittamiseen.

Osaamisen kehittäminen voi olla melkoinen viidakko, sillä tarjontaa on runsaasti. Kun tarvitaan kielten opetusta yrityksille, googlaus tuottaa sivutolkulla erilaisia palveluntarjoajia. Organisointi on myös asia, joka saattaa vaatia googlausta. Osa palveluntarjoajista nimittäin keskittyy vain itse opettamiseen, kun taas toisilta on saatavilla koko paketti; kielitestit, osaamiskartoituksen tekeminen ja koulutuksen raportointi, joka koulutusvähennyksen osalta kelpaa suoraan verotukseen. Ulkoistaminen on helppoa ja kustannustehokasta. 

Kun aika ei riitä googlailuun ja tarjontaa on hankala arvioida, on hyvä palkata vuokrakoulutuspäällikkö. Hän hoitaa koko prosessin aina nykyosaamisen arvioinnista tulosten mittaamiseen. Kustannustehokas kielikoulutus -kokonaisuus on organisaatiolle helppo tie, kun tavoitteena on yrityksen tuloksen parantaminen. Eikä se tule kalliiksi.

Lataa tästä opas vuokrakoulutuspäällikön hankintaan.

LATAA OPAS

 

Aiheet: koulutus, kielikoulutus

Anne Bondarew

Kirjoittajana Anne Bondarew

Kielikoulutuksen ammattilainen, kansainvälistäjä, osaamisen kehittämisen matkasaarnaaja

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all