<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1176746405801508&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Galimatias Blog

Kiinalaiset matkailijat - miten tehdä lisää liikevaihtoa investoimatta?

Kirjoittanut: Anne Bondarew / 28.9.2016 10:52

Money, money, money...Kiinalaiset ovat matkailijoita, jotka viihtyessään käyttävät rahaa, itse asiassa paljon enemmän kuin minkään muun maalaiset matkustajat. Jos kiinalaiset saa suostuteltua astumaan hotelliisi tai kauppaasi, ja jos he tuntevat olonsa tervetulleeksi, he myös käyttävät auliisti rahaa ostaessaan tuliaisia itselleen ja tuttavilleen. Mutta miten saada heidät houkuteltua paikalle ja aistimaan oikea fengshui?

AdobeStock_91096893.jpegKiinalaiset matkailijat tutustuvat matkakohteeseen kotimaassaan ja tekevät hotellivalintoja netissä olevien kuvien kautta. Ei maksa mitään, jos huolehditaan siitä, ettei peili ole suoraan edessä ovea avattaessa. Ei ole investointi, jos peili siirretään toiselle seinälle. Hao, kiinalainen kiittää.

Jos kaupan ovella on kiinalaisia houkuttelevia symboleita, he astuvat ostoksille reippain askelin. Jos kiinalaisia kiinnostavat aiheet ja tuotteet on aseteltu houkuttelevasti esim. erilliselle pöydälle, on sisäänkurkistavan oppaan helppo nähdä, kannattaako ryhmä johdattaa kauppaan ostoksille. Oikeat tuotteet ja oikea sijoittelu ei ole investointi, mutta voi lisätä paljonkin liikevaihtoa. Kiinan kieli, edes muutaman sanan ja fraasin osaaminen ei olisi haitaksi. On paljon pieniä seikkoja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota kiinalaisia matkailijoita houkutellessa ja palvellessa!

Tutustu Kiina-aiheisiin webinaareihimme!

TUTUSTU JA VARAA PAIKKASI HETI

 

 

 

Aiheet: koulutus

Anne Bondarew

Kirjoittajana Anne Bondarew

Kielikoulutuksen ammattilainen, kansainvälistäjä, osaamisen kehittämisen matkasaarnaaja

Galimatias

Galimatias on vuonna 1996 perustettu valmennusyritys, joka tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle.

Syötä sähköpostisi ja saat tiedon uusista julkaistavista artikkeleistamme

Viimeisimmät

Aiheittain

see all